Gen5 julkaistiin ryminällä – TOP 5 Pokémon GO vieroitusoireet

Gen5 Pokémonit saapuivat pyydystettäväksi eilen illalla. Ja niitä tuli kerralla kourallinen! Jopa eläkepäiviään nauttiva Kuuvan Sahaajien johto innostui käynnistämän pelin pitkästä aikaa. Vieroitusoireita ehtikin jo näkyä, ja niinpä kokosimme TOP 5 vieroitusoireet Pogo-grindauksen lopettamisesta.

 1. Sinulla on yhtäkkiä joka päivä monta tuntia tyhjää aikaa etkä tiedä mitä tekisit

  Pogoa grindatessa aika kului kuin siivillä. Tylsistymisen tunnetta ei kolmen vuoden aikana juuri ehtinyt kokea. Nyt aikaa tuntuu olevan liikaakin.

 2. Yliarvioit lyhyidenkin matkojen keston 

  Kun pitää mennä parin kilometrin päähän isoäidille matkaan kuluu tunti. Eikö vaan? Ei enää! Yhtäkkiä saavutkin perille vartissa kun Pokémon GO on kiinni.

 3. Missä kaikki ystävät ovat?

  Hitaasti mutta varmasti ystäväpiirisi vaihtui pogottajiin. Nyt muistatkin että ainiin oli mulla jotain kavereita ennen näitä pelejä. Ketkä he olivatkaan?

 4. Kaupungilla parin tunnin odottaminen ei olekkaan enää kivaa

  Ennen ei ollut mitään ongelmaa “odotella” kaupungilla pari tuntia että puoliso saa shoppailtua itselleen uudet kengät. Sehän oli ideaaliaikaa grindata Pogoa! Nyt muistatkin että odottaminenhan on tylsää.

 5. Ajat tuomiokirkkosillan ohi ja näet ihmisläjän tökkimässä puhelimen näyttöä. Sinut valtaa suuri tunnevyöry.

Läjä ihmisiä tökkimässä näyttöä? Siellähän on raid! Mutta minä en enää pelaa…. miksi en? Miksi en liittyisi tuohon innokkaaseen häröpalloon? Niin, miksi en!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *