Paljonko aikaa kuluu Pokemon GO päivässä?

Silloin tällöin luemme ja kuulemme pelaajista ketkä pelaavat Pokemon GO useita tunteja päivässä. 12h pelisessioita rutistavien täytyy jo oikeasti nauttia pelistä! Ja mikä onkaan mukavampaa kuin kävellä Ruissalon kauniissa maisemissa uusia Pokemoneja napatellen? Ilmeisesti pakettien lähettäminen.

Päivitys toisensa jälkeen on lisännyt päivittäisten tehtävien määrää. Yllä oleva kuva havainnollistaa muutosta. Siinä missä ennen “pakollisia” päivittäisiä tehtäviä oli yksi, nyt niitä on 8. Ei ole vaikea kuvitella että kun Niantic puskee pelaajia suorittamaan vaativimmillaan 2h puhdasta työtä pelin eteen joka päivä, moni ei enää jaksakkaan tästä suoriutua. Nämä tehtävät pitää kuitenkin suorittaa mikäli haluaa hyvät pokemonit ja paljon expaa, eli jos niitä ei suorita tulee pian mieleen että miksi pelata koko peliä ylipäätään.

Siinä missä ennen käveltiin pitkospuita pitkin suolla nyt istutaan kotisohvalla availemassa paketteja.

Ennen katsottiin kauniin sinistä taivasta kun käveltiin kohti jym, nyt katsotaan puhelimen ruutua naama punaisena kun yritetään suorittaa se 100 tradea.

Minusta päivittäisten tehtävien määrää pitäis vähentää aivan radikaalisti. PvP taisteluista kaikki palkinnot pois ja joku liiga tilalle. Päivittäinen trade-limit pois. Kaikkien kaverisuhteiden ja kaverisuhde-expojen nollaus ja paketit ulos pelistä ja vauhdilla. Tilalle sama kaverisysteemi mutta ilman paketteja, niin että kaverisuhdetta edistääkseen täytyy oikeasti nähdä ystävä eikä hinkata tuntikaupalla surkeasti toimivassa pakettivalikossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *