10 Pokemon GO pelaajaa

 1. Raidaaja
  Raidaajat nauttivat pelin sosiaalisesta puolesta ja liikkuvat usein ystäviensä kanssa. Näillä pelaajilla on tyypillisesti sekä levua että legepokeja. He ovat   tehokkaasti verkostoituneita ja tuntevat paljon pelaajia myös muista joukkueista.
 2. Keräilijä
  Keräilijät eivät juurikaan välitä expasta. He haluavat pokedexin täyteen, kaikki mahdolliset shinymuodot sekä tietysti uros- ja naaraspuoliset yksilöt kaikista saatavilla olevista pokemoneista.
 3. Henkisen kestävyyden testaaja
  Näiden kouluttajien tärkein esine on kultamarja. He käyvät usein JYM, erityisesti silloin jos JYM on kaukana metsässä ja vihollinen on juuri käyttänyt paljon resursseja sen valtaamiseen. Kestävyyden testaajat innostuvat haasteista ja masentuvat vain jos kukaan ei vastaa heitettyyn haasteeseen.
 4. Professori
  Nämä kouluttajat tietävät pelistä todella paljon. Heiltä kysytään neuvoa usein myös pelin ulkopuolisissa asioissa. Yleensä jokaisesta chatistä löytyy vähintään yksi professori. Pelaajina he tuppaavat pelaamaan eniten silloin kun siitä saa maksimaalisen hyödyn irti.
 5. Kullittaja
  Kullittajat liikkuvat hyvin laajalla alueella etsien uusia JYM jotka voi saada kultaiseksi mahdollisimman vähällä vaivalla. Näillä pelaajilla on lähes poikkeuksetta auto käytössään.
 6. Kyttääjä
  Kyttääjä seuraa mielellään miten muut pelaavat. He myös lähettävät paljon reporttilomakkeita, mutta eivät välttämättä juurikaan pelaa peliä itse. Kyttääjiä löytää silloin tällöin myös myyräämästä muiden tiimien chateistä.
 7. Event-ihme
  Nämä pelaajat viettävät suurimman osan ajasta hiljaiseloa, mutta erityisesti hyvien eventtien aikaan nostavat yhtäkkiä päivittäisen pelimääränsä viidestä minuutista yli viiteen tuntiin.
 8. Ingress-guru
  Ingress-gurut pelaavat pokemonia ainoastaan silloin tällöin, ja pitävät Ingressiä parempana pelinä. He saattavat eksyä aivan käsittämättömiin paikkoihin JYM opsien aikaan, mutta usein heitä ei lainkaan kiinnosta mitä pokemonin puolella tapahtuu.
 9. Grindaaja
  Grindaajat pelaavat peliä monipuolisesti ja lähes kaiken käytettävissä olevan ajan. He johtavat alueemme tilastoja ja laittavat mielellään kuvia saavutuksistaan kaikkiin mahdollisiin chätteihin.
 10. Kusettaja
  Näitä pelaajia näkee harvoin livenä, sillä suurimman osan ajasta he spooffaavat JYM. Silloin kun he eksyvät ulos, heillä on mukanaan vähintään 5 bottitiliä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *