Ganiye12

Parissa vuodessa 138317 pyydystettyä pokemonia, 94,2 miljoonaa expaa sekä 179 kultajymiä. Saavutuksiensa puolesta hän on kiistatta alueemme kovin kouluttaja. Mutta kuka hän on?


Syksyinen aamuyö 2016. Kylmä tuuli heiluttaa puita pimeässä kevyen sateen osuessa asfalttiin. Iso tumma hahmo asettaa pyörän autonsa taakse varmoin ottein ja rojahtaa rattiin. Klo 3.15 tie on tyhjä lukuunottamatta määrätietoisesti Ikean pihaa kohti suuntaavaa punaista Volvoa, jota ajaa seutumme paras kouluttaja: Ganiye12.

Pyydystettyään Ikean pihan isot spawnirykelmät hän siirtyy Helsingin ohitustielle kohti Ravattulaa ja Lietoa. Edellisiltana Silvolanpuistosta ja Shakkiruudukolta takaisin tulleet pokemonit on vietävä takaisin mahdollisimman ripeään. Yön hiljaisuudessa motaria paahtavan volvokuskin silmistä heijastuu evolve-animaatio.

Matka jatkuu Hämeentietä pitkin Portsaan, missä kerätään palloja päivän pelejä varten. Seuraavaksi auto parkkiin Ruissalon Marjaniemen tiehaaraan ja pyörän selkään. Auringon nousuun on vielä muutama tunti aikaa kun Ganiye12 siirtyy spawnisuoralle. Muiden vasta heräillessä yöunilta on Turun paras pelaaja hakenut 7 jymiä sekä pyydystänyt yli 300 pokemonia.

Peliuransa aikana Ganiye on ehtinyt tapittaa muutaman 100% yksilön.

Myöhemmin saavutettuaan tason 40 Ganiye12 käynnisti operaation joka muutti koko Turun Pogoscenen kertaheitolla. Nyt yli vuoden jälkeen noista tapahtumista pääsemme vihdoin lukemaan miltä tilanne näytti hänen näkökulmastaan.

1. Miksi halusit toukokuussa 2017 hyökätä Kuuvaan?

Tutustuin Ruissaloon Pogepäissäni ensimmäisen kerran joskus marraskuussa 2016 ja menin etsimään jymejä. Kaikki tuntuivat olevan Valor 10 level Marjaniemessä ja päätin polkaista sahan käyntiin. Sahasin 5 kymppitornia ja lähdin uupuneena kotia kohti. Hetken päästä sain huomata että kaikki poksuni olivat kotiutuneet. Seuraavana päivänä menin uudestaan katsomaan tilanteen ja jälleen pelkkää Valor lvl 10. Käännyin samantien pois koiran kanssa ja Ruissi sai unohtua. Alkuvuodesta 2017 liityin Mystic chattiin ja siellä oli aika pian sen jälkeen suunnitelma hyökätä Ruissasaloon. Se homma meni ihan piloille stalkkaajien ja spoofferien takia.

Myöhemmin Mystic pelaajia aktivoitui Katariinalaakson suuntaan ja myllyttivät päivästä toiseen Instinctiä. Itse en osallistunut montaa kertaa Katariinan/Rauvolansotiin, mutta päässä alkoi vilistä kaikenlaisia ideoita miten isketään Valorilta Ruissi alas ja lopulta välähti. Kerroin suunnitelmistani luottokouluttajilleni (Suczer, Kaukowitch ja Oufachino)ja heiltä tuli peukkua ajatukselleni. Tarkoitus oli saada jokaiselle Ruissalon jymille muutama kouluttaja ja jyrätä kaikki alas samaan aikaan. Tuo suunnitelma toimi täydellisesti ja innoitti itseni helvetilliseen henkisenkestävyyden testaukseen. Iloinen yllätys oli että spoofferit loistivat poissaolollaan ja siinä se itseluottamus nousi aivan uudelle tasolle. Ison kiitoksen koko sodasta haluan nostaa Shortreadheadille. Ilman häntä Valor olisi hävinnyt Kuuvan sodan ja Ruissi olisi vihdoin sinistynyt.

3. Koetko saaneesi siivun Ruissalosta?

Kyllä! 

Ganiye12n kolme kovaa kullitusta hyödyntäen pelkkiä 1) marjoja 2) raideja sekä 3) sahaamista.

4. Mikä on lempi pokemonisi?

Murkrow

5. Miten toivoisit Nianticin kehittävän peliä jatkossa?

Prestige takaisin ja Jym uudistus.

6. Montako tapitettua Blisseytä sinulla on ?

Tusina ja pari työnalla.

7. Mitä haluaisit sanoa lopuksi lukijoillemme?

Älä kitise vaan tee työsi! Lisäksi on hyvä muistaa ettei tämä ole niin vakavaa tämä on vain peli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *