Retkiluistelua ja Hirvensalon lätytystä

Markus oli salaperäinen persoona ja puhui itsestään harvoin. Huolimatta vätäytyvästä luonteestaan, hän nautti konfliktista ja piti mielellään kilpakumppaneitaan epätietoisuuden vallassa, silloin tällöin jopa ruokkien epäluuloja.

Ingress -pelin aloitettuaan Markus keräsi määrätietoisesti muumeja (Mind units) tekemällä kenttiä Kakskerran ja Hirvensalon ylle. Tässä kohtaa Markus edusti vielä vihreää tiimiä ja talvella 2018 hänen muumikuvionsa haastoi muutama tiukka RES -agentti.

Yllä olevasta kuvasta näkyy miten vaikka Erikvalla ja Mustfinn sijaitsevat linnuntietä hyvin lähekkäin, on näillä välimatkaa yli tunti jos ajaa autoteitä. Markus yllätti monet siirtymällä Erikvallasta Mustfinniin muutamassa kymmenessä minuutissa. Eikä kulunut aikaakaan kun syytöksiä spooffauksesta alkoi ilmaantua chätteihin.

Spooffasiko Markus? Ei tuolloin eikä koskaan muutenkaan, vaikka mielellään jätti korjaamatta jos häntä siitä epäiltiin. Retkiluisteluharrastuksen ja tarpeeksi jäässä olevan meren ansiosta siirtymä onnistui reittiä A pitkin.

Vesillä liikkumista voidaan pitää yhtenä Markuksen bravuureista lokaatiopohjaisissa peleissä. Retkiluistimien lisäksi Markus omisti kanootin, puhumattakaan siitä että oli kilpatasolla kunnostautunut uimari ja töissä uimavalvojana. Usein kilpakumppanit jäivät halkomaan hiuksia Markuksen vallatessa strategisesti keskeisiä kohteita, joihin kuuluivat mm. Lohjan järven portaalit ja kaikki pikkusaaretkin 5km säteellä Hirvensalosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *